Priča o Euroglas-u

Lična perspektiva vlasnika i direktora

Kao osnivač i direktor Euroglasa (Đorđe Stjepanović), moj put je bio jedinstven. Počeo sam kao prvi i jedini zaposlenik, što mi je dalo izuzetnu priliku da od početka učim i obavljam svaki zadatak unutar  firme. Od mjerenja, prodaje i montaže, do proizvodnje – prošao sam kroz sve faze poslovanja. Ovo iskustvo ne samo da mi je omogućilo duboko razumijevanje svakog segmenta našeg poslovanja, već mi je  pomoglo i da izgradim temelj za širenje našeg tima.

Svaki korak na ovom putu bio je prilika za učenje, rast i prilagođavanje. Kako se naš tim širio, tako je rasla i moja uloga – od pojedinca koji radi sve, do lidera koji inspiriše i vodi tim. Moje lično iskustvo kao jedinog zaposlenika dalo mi je jedinstvenu perspektivu i duboko poštovanje za svakog pojedinca koji se pridružio našem timu.

Euroglas traži Vas: Pridružite se našem raznolikom i dinamičnom timu

Cijenimo raznolikost talenata i sposobnosti. Bilo da ste majstor u montaži, stručnjak u prodaji, ili imate vještine u nekom drugom području, vaš doprinos je važan za naš uspjeh. Tražimo pojedince koji su spremni učiti, rasti i doprinijeti našem timu na jedinstvene načine. Ako ste motivisani i posvećeni, imamo mjesto za vas.

Pridružite se Euroglasu, gdje svaki zaposlenik, bez obzira na poziciju, ima priliku doprinijeti, razvijati se i rasti zajedno s nama. Ovdje će vaša strast, trud i posvećenost biti prepoznati i cijenjeni. Pridružite nam se u izgradnji sjajne budućnosti za Euroglas i za vas.

Vrhunski kvalitet i stručnost

U Euroglasu se ponosimo timom od 24 posvećenih profesionalaca, čije znanje i stručnost iz različitih sektora čine temelj našeg uspjeha. Sposobnost da zadovoljimo i najzahtjevnije klijente proizlazi iz kontinuiranog pružanja kvalitetnih proizvoda koji su u skladu s najnovijim trendovima u svijetu arhitekture. Svaki član našeg tima doprinosi jedinstvenom spoju inovativnosti i stručnosti, osiguravajući da svaki proizvod ne samo da zadovoljava, već i premašuje očekivanja naših klijenata.

Godina osnivanja:

2017

24

Zaposlenika

Pridružite se našem timu.